Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Дієтологіня назвала види зелені, здатні омолоджувати та захищати від раку.
За словами лікаря-дієтолога, щоденне вживання зелені здатне омолоджувати організм, захищати від виникнення ракових опухолей. Також зелень має інші переваги для здоров’я.
Дієтолог назвала види зелені, які на її думку слід їсти щодня, щоб покращити показники здоров’я.
«У раціон обов’язково потрібно включити шпинат, петрушку, базилік, сельдерію, руколу, кейл, броколі та м’яту. З’їдаються великій кількості, вони сприяє омолодженню організму, захищають від раку», – розповіла фахівчина.
Корисні властивості рослинних продуктів, пояснила Елькіна, обумовлені великою кількістю кальцію, магнію, заліза, калію, фосфору, цинку, витаминів A, C, E, K.
Особливу користь зелень приносити шлунково-кишковому тракту, повідомила лікар-дієтолог. Її велика кількість клітковини регулює роботу травної системи, сприяє контролю ваги, оздоровлює мікрофлору кишечника.
Крім цього, різні види зелені багаті на витамин К1, важливий для захисту кісток від розвитку остеопорозу, що бореться із запальними процесами в організмі.
«У зелені містяться також витамин B та фолат, які позитивно впливають на стан серця», – додала дієтологіня.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!