Дієтологи розкрили маловідомі корисні властивості баклажанів
Дієтологи розповіли про маловідомі корисні властивості баклажанів для організму. Овоч може похвалитися антидіабетичними та протизапальними властивостями, а також сприяє схудненню.
Доведено, що регулярне включення баклажанів у свій раціон дозволяє загальмувати процес зниження когнітивних здібностей, що відбувається з віком. Ті, хто щотижня їдять овоч, мають більше сірої речовини у тих галузях мозку, що відповідають за пам’ять. Крім того, за рахунок баклажанів можна домогтися зниження рівня “поганого” холестерину. Все завдяки хлорогеновій кислоті, здатній протистояти вільним радикалам.
У складі овочів мало розчинних вуглеводів, зате багато клітковини. Це робить його гарною складовою рациону для страждають від діабету. Поліфенолі у баклажанах знижують ризик розвитку раку. Вміщені в продукті антиоксиданти забезпечують захист клітин від пошкоджень, спровокованих вільними радикалами, що провокують зростання опухолей.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!