Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Для печінки, серця і довголіття: простий чай називають одним з найкорисніших
Рослини, з яких радять готувати чай, використовують у традиційній медицині вже тисячі років. Причиною тому-потужні активні інгредієнти, що містяться у квітах та насінні.
Мова йде про напій з розторопші. Цей простий чай називають одним із найбільш корисних, оскільки рослина містить силімарину, а також інші антиоксиданти, витамини і мінерали. Навіщо пити чай із розторопші?
Для печінки
Чай з розторопші часто назначають для лікування печінки. Він містить силімарин, активний інгредієнт, що складається з трьох різних флавоноїдів. Дослідження, що безпосередньо пов’язує силімарин з відновленням клітин печінки та захистом від пошкодження печінки, викликаного ацетамінофеном. Згідно з кількома дослідженнями, його також можна використовувати при цирозі печінки та гепатоцелюлярної карциноми.
Для зниження запалення
Цей трав’яний чай має цілу низку протизапальних властивостей, які можуть полегшити біль при артриті, подагрі, головних болях, мігрені, болях у суглобах, розладах шлунка та багатьох інших, кажуть вчені.
Для захисту серця
Чай з розторопші знижує кров’яний тиск і рівень холестерину, що знімає напругу та стресу серцево-судинної системи. Це може знизити ризик розвитку атеросклерозу, серцевих нападів та інсультів, а також ішемічної хвороби серця, що показують дослідження. Це також, у тому числі, необхідне для довголіття.
Джерело useti.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!