Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Для здоров’я серця, шкіри та печінки: назв корисний сік з популярного коренеплоду
У боротьбі з різними захворюваннями велику роль відіграє харчування. З’ясувалося, що сік з популярного коренеплоду може допомогти впоратися відразу з кількома недугами.
Захищає серце
Очищає печінку
Каротиноїди в морквяному соку сприяють здоров’ю печінки. Крім того, деякі дослідження показали, що протизапальну та антиоксидантну дію каротиноїдів захищає від неалкогольної жирової хвороби печінки.
Покращує здоров’я шкіри
Морквяний сік містить витамин С і бета-каротин – два антиоксиданти, які можуть захистити шкіру від пошкоджень та покращити її зовнішній вигляд. Відзначається, що одна склянка морквяного соку забезпечує більше 20% денної норми витамину С. Крім того, напій надає шкірі еластичність та міцність, покращує її здатність протистояти інфекцію, зменшує ознаки запалення.
Знижує ризик виникнення раку
Кілька досліджень показали, що морква відіграє центральну роль у захисті від різних типів раку. Профілактичний ефект моркви в основному пояснюється високим вмістом каротиноїдів. За даними Американського Інституту досліджень раку, вживання фруктів та некрохмалистих овочів, наприклад, моркви, може знизити ризик розвитку раку порожнини рота, стравоходу, легенів та шлунка.
Джерело zhenskiy.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!