До чого приведе регулярне вживання арахісової олії
Арахісова олія — відмінна альтернатива тваринним білкам. Його можна використовувати для бутербродів, готувати на його основі заправки та соуси, начинки для десертів. При цьому регулярне споживання арахісової олії пов’язане з деякими позитивними ефектами. Ось деякі з них.
Захворювання серця
У арахісі багато мононенасичених жирів, що робить його корисним для серця продуктом. У дослідженні 2015 року було показано, що вживання 30 грамів арахісової олії на тиждень допомагає знижувати ризик смертності в цілому і від серцево-судинних захворювань, зокрема.
Відчуття насичення
Арахісова олія — дуже питна і допомагає довше зберігати відчуття насичення. Тост з цілозерного хліба з арахісовим маслом, бананом та насінням на вибір може стати відмінним перекушуванням навіть для тих, хто сидить на дієті.
Діабет
Вживання арахісової олії може впливати на ризик розвитку діабету. Так вживання однієї столової ложки олії мінімум п’ять разів на тиждень було пов’язане зі зниженням ризику розвитку діабету на більш ніж 20 %.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!