Дуже корисні доступні продукти, про які ми забуваємо

Головна / unsorted / Дуже корисні доступні продукти, про які ми забуваємо

Деякі дуже корисні та дешеві продукти не користуються популярністю, хоча їх можна ефективно використовувати у здоровому меню.

Варто звернути увагу на м’ясні субпродукти, наприклад, яловичу та курячу печінку. У печінці дуже багато залізу та вітамінів групи В. Правда, жирів теж достатньо, тому готувати печінку краще з мінімальним додаванням жиру. Вам можуть припасти до смаку інші субпродукти. Наприклад, з ліверу можна робити дуже корисні котлетки.

Сочевиця є чемпіоном за вмістом білка серед бобових. Ці дрібні боби часто забувають, віддаючи перевагу іншим. Тим часом, сочевиця поєднується з дуже багатьма продуктами, будучи прекрасним гарніром або інгредієнтом для страви.

Особливої ​​популярності не користується мінтай – ця найдоступніша риба багатьом вже приїлася, а варіантів у магазинах дуже багато. Мінтай містить багато білка та корисні жири, а також має багатий витаминно-мінеральний склад, але при цьому калорійність у риби низька. Приготувати мінтай можна безліччю різних способів, а на гарнір подати буквально що завгодно – він чудово поєднується зі свіжими, тушкованими та змаженими овочами, рисом, картоплею, кускусом, зеленню.

У томатній пасті міститься дуже багато лікопіну – цей протираковий антиоксидант міститься в помідорах і при термічній обробці його кількість збільшується. Томатну пасту та томатний соус можна просто і швидко приготувати вдома. Будуть потрібні ваші улюблені помідори, спеції, сіль і трохи води. Для ніжної консистенції потрібно зняти з томатів шкірку.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!