Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Експерти назвали частини курки, які не можна вживати в їжу
Експерти, опитані журналістами китайського видання Sohu, розповіли про те, що їсти курку цілком не варто. За їх словами, вживання в їжу окремих частин цієї птиці може нанести організму шкоди.
Наприклад, дуже не рекомендується з’їдати шкіру курки в будь-якому вигляді. Справа в тому, що в цій частині птиці досить багато жиру, крім усього іншого, в ній накопичується найбільша кількість бактерій. Крім того, досить багато паразитів можуть містити в собі легені та гузки (хвостова частина тулуба птиці).
У тих же легень, підкреслюють експерти, накопичується велика кількість бактерій, які стійкі до високих температур і можуть не загинути при термічній обробці. Вживання цих частин у їжу може обернутися нездужанням. Маса небезпечних речовин накопичується і в голові птиці.
А ось найменше хімічних добавок і хвороботворних бактерій міститься у білому м’ясі. Вживаючи в їжу курячу грудку, люди отримують білки високої якості, які досить легко засвоюються організмом.
Джерело medicalanswers.com.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!