Експерти назвали ще одну небезпечну властивість цукру
Про це повідомили канадські вчені з Університету Альберті на сайті ВНЗ.
Експерименти показали, що миші, чий раціон містив в основному сахар, мали після штучно викликаного коліту більше пошкодження кишкової тканини.
Відзначається, що цукор стимулював розвиток хвороботворних бактерій.
При цьому продукти життєдіяльності бактерій можуть вільно переміщатися з кишечника, де вони зазвичай перебувають, в інші частини організму.
Все це може підвищити ймовірність розвитку інших, також і нейродегенеративних захворювань, таких як хвороба Альцгеймера та Паркінсона.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!