Ендокринолог розповіла, чому чай може викликати рак

Головна / unsorted / Ендокринолог розповіла, чому чай може викликати рак

Лікар-ендокринолог розповіла, що чай може загрожувати і навіть викликати онкологію.

За її словами, небезпечний не вид чаю, а його температура. Гарячий чай призводить до пошкодження стравоходу і стає причиною розвитку раку стравоходу.

Як приклад медикиня навела Казахстан, де ця недуга виявляється у великої кількості людей саме через вживання дуже гарячого чаю.

“У цілому казахи харчуються правильно: вони їдять багато хорошої білкової їжі — баранини, ягнятини, яловичини. Причому це м’ясо вони варять, що є добрим способом приготування їжі. І, певно, були б казахи найздоровішою нацією, якби не запивали все чаєм”, – пояснила лікарка.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!