Ендокринолог розповіла, чому чай може викликати рак
Лікар-ендокринолог розповіла, що чай може загрожувати і навіть викликати онкологію.
За її словами, небезпечний не вид чаю, а його температура. Гарячий чай призводить до пошкодження стравоходу і стає причиною розвитку раку стравоходу.
Як приклад медикиня навела Казахстан, де ця недуга виявляється у великої кількості людей саме через вживання дуже гарячого чаю.
“У цілому казахи харчуються правильно: вони їдять багато хорошої білкової їжі — баранини, ягнятини, яловичини. Причому це м’ясо вони варять, що є добрим способом приготування їжі. І, певно, були б казахи найздоровішою нацією, якби не запивали все чаєм”, – пояснила лікарка.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!