Фахівці радять пити каву з корицею — і ось чому
На думку фахівців, вживання кави з корицею може покращити травлення, а також сприяє спалюванню жиру.
Кава є напоєм, корисним у багатьох відносинах, його вживання оздоровлює стан серця та печінки, активізує метаболізм. Однак, зазначають фахівці, це не відноситься до кофе, який містить калорійні добавки у вигляді вершків, сиропів, підсолоджувачів. Тим, хто вже має лишню вагу або намагається схуднути, каву слід вживати виключно у чистому вигляді.
Такий кофе здається не дуже привабливим, але покращити смак напою допомагає додавання кориці. Крім того, цей нехитрий трюк допомагає зміцнити здоров’я.
«Щедра щипка меленої кориці дає гіркій каві приємний смак і приносить багато користі. Смачна пряність містить багато важливих мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо та магній», — зазначили фахівці.
Крім цього, кориця містить багато клітковини, яка сприяє здоровому травленню. Антиоксиданти цієї прянощі ефективно запобігають окислювальний стрес — процес руйнування клітин, що окислюють їх молекулами шкідливих речовин.
«Популярна спеція може не лише допомогти заощадити калорії. Вторинні рослинні речовини кориці також сприяють зниження рівня цукру в крові, спалювання жиру», — констатують експерти.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!