Науковим працівникам США вдалося виявити ще одну корисну властивість яєчного білка. Крім того, що цей важливий продукт для нормального функціонування організму – очищає печінку від токсинів і сприяє кращій роботі мозку, стало відомо про його вплив на нормалізацію цукру в крові.

Крім того, що цей важливий продукт для нормального функціонування організму – очищає печінку від токсинів і сприяє кращій роботі мозку, стало відомо про його вплив на нормалізацію цукру в крові.

Фахівці вважають, що яєчні білки варто віднести до категорії найважливіших продуктів харчування для людини. Справа в тому, що вони багаті на велику кількість мікроелементів та вітамінів, питних речовин, а також цілющі для нашого здоров’я. Про нормалізацію цукру в крові за допомогою цього продукту вчені заговорили зовсім недавно. При цьому на концентрацію інсуліну не виявляється жодного впливу, як це відбувається при вживанні сладостей.

Відзначається, витамин К та ніацину в білку позитивно впливає на роботу мозку – прискорює пам’ять. До всього іншого цей продукт позитивно впливає на згортання крові людини і допомагає очистити печінку від токсинів.