Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Як отримати максимальну користь від ранкової кави
Чашка запашної ранкової кави є важливою частиною нашої життя. Для того, щоб зробити вживання улюбленого багатьма напитками кориснішим, експерти рекомендують спробувати кофе з додаванням деяких прянощів, інформує sutura.org.ua
У деяких арабських державах та Індії дуже поширене вживання кави з додаванням такої спеції, як гвоздика. На думку фахівців, крім того, що гвоздика в поєднанні з кавою допомагає значно поліпшити смак напою, ця приправа ще досить корисна для організму людини.
Наявні у гвоздиці антиоксиданти здатні захистити органи людини від впливу вільних радикалів. Дослідження, які були опубліковані на сторінках Science DirectS, підтверджують гепатопротекторні та протизапальні властивості гвоздики, що покращують роботу печінки.
Також вживання екстракту гвоздики може бути корисним для людей, які мають проблеми з рівнем цукру в крові. На сторінках Journal of Ethnopharmacology повідомляється про унікальні властивості гвоздики, які полягають у покращенні стану здоров’я у людей із цукровим діабетом, а також здатності екстракту даної приправи зменшувати біль та знижувати запалення.
Для того, щоб відчути аромат гвоздики та отримати додаткову користь для здоров’я, експерти рекомендують додавати спецію до кофе безпосередньо перед вживанням, оскільки за умови тривалого нагрівання частина смакоароматичних властивостей може бути втрачена.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!