Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Як правильно їсти сало, пояснила дієтологія
Сало необхідно їсти правильно – не більше 50 г у сирому вигляді. Про це попередила вітчизняний лікар-імунолог.
За її словами, лише у сирому вигляді сало має корисні властивості. “Якщо ви вживаєте копчене сало, варене чи будь-яке інше, – наголосила фахівчиня, – то воно втрачає свої властивості, тому що жири змінюють свою біохімічну структуру”.
Лікарка зазначила, що сало слід їсти окремим прийомом їжі. Дієтологіня не рекомендує вживати інші продукти не лише за чотири години до, а й після вживання сала.
“П’ятдесят грамів сала на один прийом їжі – це максимум”, – попередила медикиня. Вона радить тонко нарізати сире сало, а після вживати його із зеленню, зеленим огірком або листям салату. Заправляти таку закуску лікарка радить будь-якою нерафінованою рослинною олією, а солити, за її словами, краще гімалайською силлю, яка містить велику кількість мінеральних компонентів.
Джерело zhenskiy.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!