Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Як запобігти рак: 6 корисних продуктів
Для попередження виникнення онкологічних хвороб кожен із нас повинен дбати про своє здоров’я. Вчені довели, що фітонутрієнти, які містяться у продуктах рослинного походження, скорочують ризик виникнення ракових опухолей. До таких продуктів належать чеснок, помідори, боби, ягоди та орехи, які можна завжди придбати у будь-якому супермаркеті. При вживанні цих продуктів ви підвищите рівень захисту організму від розвитку недоброякісних утворень.
Помідори – ця рослина багата лікопіном, який припиняє розвиток ракових опухолей легень, шлунка, ендометрія та простати.
Часник багатий фітоцитами, які, у свою чергу, борються з утворенням канцерогенів у кишечнику та шлунку. Дослідження показали, що при вживанні чесноку з їжею, процент ризику виникнення онкологічних захворювань у травному тракті набагато нижчий, ніж при не вживанні.
Ягоди всіх видів і сортів насичені фітонутрієнтами. У медичному університеті штат Огайо вчені з’ясували, що в чорній оливі містяться у великій кількості антоціані, які перешкоджають формуванню нових судин, необхідних для опухолей. Ягоди чорної малини сприяють зниженню ризику виникнення раку ротової порожнини і всього травного тракту.
Бобі відомі своєю здатністю підвищувати вміст жирних кислот, які ведуть боротьбу з раковими опухолами молочних залоз та органів травлення.
Горіхи також необхідно регулярно включати в раціон харчування, оскільки вони зменшують ризик утворення ракових утворень простати та молочних залоз.
Брокколи і звичайна капуста містять масу корисних протиракових речовин, але саме брокколі – єдиний овоч, який містить сульфорафан – речовина, що захищає від раку та очищає організм від хімічних сполук, які можуть спровокувати розвиток ракових метастазів. Брокколі допомагає у боротьбі з раком печінки, простати, легенів, молочних залоз, шкіри та січового міхура.
Для підвищення резистентності організму до виникнення раку, необхідно зменшити вживання солоної їжі та м’ясних продуктів, збільшити кількість продуктів, які містять великий відсоток кальцію. Використовуйте сонцезахисний крем за кермом або під час відпочинку на сонці, який зменшить ризик утворення раку шкіри.
Важливо пам’ятати, що регулярне обстеження всього організму у лікаря-онколога допоможе зменшити ризик виникнення раку.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!