Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Як зберегти свіжу зелень без консервації та заморожування
Як же це здорово – зимою поласувати салатом, заправленим свіжою зеленню! Деякі пані успішно заморожують зелень для своїх страв, а деякі консервують, перемішуючи її з солью… . Media.
Зелена олія у банку
Заготовлювати цим способом можна саму різну зелень: кріп, петрушку, базилік, кінзу, орегано…
ІНГРЕДІЄНТИ
- – зелень
- – рослинна олія (оливкова, кукурудзяна, соняшникова)
- – відповідна тара
ПРИГОТУВАННЯ
- Вимийте зелень, обсушіть її гарненько.
- Дрібно порубаєте ножем. Можете скористатися блендером, якщо плануєте потім готувати соус.
- Перекладіть зелень у суху банку, трохи ущільнити. Залийте в банку масло|мастило|, щоб|аби| воно повністю покрило зелень.
- Зберігайте ароматну зелену олію в холодильнику на найхолоднішій поличці.
Скористайтеся цим рецептом заготівлі зелені, щоби всю зиму свіжий вигляд страв радував вас і ваших рідних!
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!