Які продукти і чому вчені радять вживати курцям?
Курцям слід вживати більше продуктів, що містять витамин В6 та амінокислоту метіонін – їх вміст в організмі любителів табаку впливає на схильність раку легенів, це показали дослідження.
Курці, які не страждають від нестачі вищеназваних речовин, мають нижчий ризик розвитку раку легенів, що було встановлено міжнародним агентством з вивчення раку. Вчені нагадують: 90% усіх випадків раку легенів виникає саме через куріння.
Людям, які мають цю звичку вони радять регулярно вживати в їжу продукти, що містять В6 і метіонін, – рибу (лосось, тунець, сардині, палтус, оселедець), волоські горіхи, арахіс, курятину, яловичу печінку, зерна, висівки, банани .
Аргентинські вчені вважають банані ефективним засобом, що знижує тягу до сигарет, це додатковий їх плюс для курців. Група фахівців під керівництвом професора Мігеля відала зробила висновок, що підвищений вміст у продукті витамину В6, калію і магнію робить істотне вплив на кількість викурених на день сигарет. Курці, котрі давно хотіли кинути курити, тривалу годину вживали щодня банані – в результаті їх добова кількість викурюваних сигарет знизилася в середньому вдвічі, деякі зовсім перестали курити.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!