Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Який продукт перешкоджає утворенню тромбів

Який продукт перешкоджає утворенню тромбів

Утворення тромбів у судинах – це дуже небезпечний процес, який у підсумку призводить до закупівлі вен та крововиливів. Щоб цього не відбувалося медики рекомендують дотримуватися правильного харчування, а також займатися фізичними навантаженнями.

Лікар Михайло Гінзбург порадив вживати в їжу річкову та морську рибу для профілактики тромбозу.

За словами фахівця, морська і річкова риба практично однаково впливає на організм, проте в них все ж таки є відмінності. Медик зазначив, що в цілому вживанням риби позитивно впливає на організм і омолоджує його, тоді як вживання м’яса має зворотний ефект.

“Є дослідження, які показують, що вживання риби два-три рази на тиждень допомагає прожити нам на три з половиною роки довше, а вживання м’яса з тією ж частотою, навпаки, зменшує ймовірну тривалість життя на такий самий термін”, – зазначив Гінзбург.

Джерело elegantwoman.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!