Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Кардіолог поділився секретом зниження біологічного віку
На думку кардіолога з Німеччини, один із секретів, що дають змогу зменшити старіння і знизити біологічний вік, ховається в харчуванні.
Відомий німецький лікар кардіолог Мартін Халле поділився в інтерв’ю методом зниження біологічного віку. Він заявив, що на схильність людини старінню впливає те, як вона харчується. Якщо їжа сприяє збільшенню холестерину, це може вести до затвердіння судин. Їжа, що підвищує сахар, сприяє руйнуванню захисної кулі судин.
Погіршення стану судинної системи, її тканин, епітелію, її схильність до атеросклерозу, говорить Мартін Халле, є одним із найбільш значних факторів впливу на швидкість біологічного старіння організму. Це зокрема пов’язано з тим, що у пошкоджених сосудах відбувається виділення в кров речовин, що активізують запалення.
У свою чергу, констатує кардіолог, підтримка судин у добрій формі може бути секретом зниження біологічного віку. Організм у цьому випадку зберігає моложавість завдяки насиченості корисними мікроелементами, оскільки “еластичність і відкритість судин допомагає постачати всі клітини організму до питних речовин”.
Джерело lady.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!