Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Картопля робить раціон більш питним

Картопля робить раціон більш питним

Дослідження показало, що картопля підсилює поживність раціону людини. А це прекрасний привод не відмовлятися від дуже поширеного в Україні і доступного кожному продукту.

Якщо ви відмовилися від вживання картоплі заради здорового харчування, то саме час переглянути це рішення. Недавнє дослідження показало, що підлітки, які вживають картопля, мають більш високоякісний раціон.

Справа в тому, що в картоплі міститься винятковий склад поживних речовин, які дуже важливі для здоров’я в цілому. Дослідження проводилося серед дітей та підлітків у віці від 9 до 18 років.

Воно показує, що вживання картоплі може бути непоганою стратегією для заповнення дефіциту основних питних речовин. А якщо людина не вживає картопля, то вона може і недоотримує ці речовини, як показали спостереження.

Отримання картоплі в будь-якому вигляді – запеченому, вареному, протертому, як гарнір і навіть у змаженому – пов’язане з більш високим споживанням волокон та калію.

Ці поживні речовини досить часто присутні у недостатньому кількості в організмі сучасних людей, що викликає заклопотаність експертів у галузі охорони здоров’я.

Картопля є дуже багатим питательними речовинами овочом, що забезпечує надзвичайно важливі і наявні часто у дефіциті компоненти в раціоні підлітків, як довели дослідники.

Джерело elegantwoman.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!