Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Картоплю і хліб потрібно змажити правильно, щоб не захворіти на рак
Картопля та хліб, приготовані при тривалому впливі високих температур, збільшують ризик розвитку раку. Ризик зростає, якщо такі продукти є регулярно, повідомили експерти FSA — Агентства харчових стандартів Великобританії.
У приготованих таким способом картопля та хліб міститься речовина акриламід. З’єднання з’являється, коли продукти набувають у процесі обсмажування темно-коричневого кольору. Щоб мінімізувати ризик розвитку раку, фахівці з харчування радять обсмажувати і хліб, і картошку до золотавого кольору, а не до коричневого.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!