Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Ключ до довголіття знайшли в натуральному соку, доступному для кожного
Фрукти та овочі фахівці рекомендують включати до раціону регулярно. Однак іноді легше пити соки на основі цих рослинних продуктів. Стали відомі корисні властивості одного з таких напоїв.
Серце
У тыквому соку міститься досить багато потужних антиоксидантів, включаючи поліфенольні сполуки та бета-каротин, які можуть допомогти зменшити відкладення холестерину та запобігти затвердіння артерій. Це йде на додаток до здатності соку знижувати кров’яний тиск, що, у свою чергу, зменшує ризик сердечного нападу, інсульту та серцевих захворювань, кажуть дослідження.
Травлення
Вчені відзначають, що гарбузовий сік має високий вміст харчових волокон, які ідеально стимулюють травну систему. Клітковина також здатна оптимізувати поглинання поживних речовин та балансувати мікрофлору кишечника.
Імунітет
Рівень витамину С, що міститься в тыквенному соку, досить високий, що робить його відмінним засобом для тих, хто хоче зміцнити свою імунну систему. Вітамін С, також відомий як аскорбінова кислота, може стимулювати вироблення білих кров’яних тілець і діяти як антиоксидант в організмі, допомагаючи зменшити окислювальний стрес, показують результати наукових робіт.
Детоксикація
Гарбузовий сік, кажуть фахівці, здатний покращити здоров’я нірок та печінки. Справа в тому, що цей напій може стимулювати детоксикацію – виводити з організму небезпечні токсини.
Запалення
Деякі з активних інгредієнтів гарбузового соку є антиартритичними, що означає, що вони можуть зменшити запалення, набряк і біль, пов’язані з артритом. Склянку цього соку рекомендується випивати вранці тим, хто страждає на ревматоїдний артрит, демонструють дослідження.
Джерело sutura.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!