Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Лапша може призвести до запалення, ожиріння, Алцгеймера або Паркінсона.
Лапша швидкого приготування – популярний обід чи ужин для тих, у кого завжди мало години. Хоча ви, ймовірно, не вважаєте це здоровою їжею, ви можете подумати, що вони не такі вже й погані або, принаймні, не такі погані, як гамбургер і картопля фрі або буріто з точки швидкого харчування, інформує sutura.org.ua
Однак у першому в своєму роді експерименті д-р Бреден Куо з лікарні Массачусетсу може заставить вас переглянути свою любов до лапші швидкого приготування.
Він використовував камеру розміром з таблетку, щоб побачити, що відбувається всередині желудка і травного тракту, після того, як ви їсте лапшу. Результати були вражаючими.
Лапша може призвести до навантаження на травну систему, яка змушена працювати протягом декількох годин, щоб розщепити цю високо оброблену їжу.
TBHQ, побічний продукт нафтової промисловості, часто згадується як «антиоксидант», але важливо розуміти, що це синтетичний хімікат з антиоксидантними властивостями, а не природний антиоксидант. Хімічна речовина запобігає окисленню жирів і олій, тим самим збільшуючи термін придатності оброблених харчових продуктів.
Якщо ви все ще готуєте лапшу на обід, ви повинні знати, що нове дослідження, опубліковане в Journal of Nutrition, показало, що жінки, які споживали лапшу швидкого приготування, мали значно більший ризик метаболічного синдрому, ніж ті, хто їв менше, незалежно від їх загальної дієти.
Жінки, які їли лапшу швидкого приготування більше двох разів на тиждень, на 68% частіше мали метаболічний синдром – групу симптомів, таких як центральне ожиріння, підвищений кров’яний тиск, підвищений рівень цукру в крові на щастя, підвищені тригліцериди на натщесерце та низький рівень холестерину ЛПВЩ . Наявність трьох або більше симптомів збільшує ризик розвитку діабету та серцево-судинних захворювань.
У споживачів миттєвої лапші було значно менше споживання важливих поживних речовин, таких як білок, кальцій, фосфор, залізо, калій, витамин А, ніацин та витамин С порівняно з нехарчовими. Ті, хто їв лапшу швидкого приготування, також мали надмірне споживання енергії, нездорових жирів і натрію (тільки одна упаковка може містити 2700 міліграм натрію).
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!