Лікар-дієтолог розповіла про закуску, що допомагає менше п’янити
Експерт, лікар-дієтолог, розповіла про закуску, яка допомагає менше п’янити (що у період святкових застіль особливо актуально).
За словами фахівця, одна з найбільш відповідних закусок до спиртних напоїв – гриби, оскільки вони містять у собі хітозан.
“Це категорія харчових волокон, які є хорошими сорбентами, а будь-які сорбенти допомагають нам зменшити дозування алкоголю, яку ми вживаємо”.
При цьому варто не захоплюватися поїданням грибів, їх переїдання — це серйозне навантаження для травної системи людини.
“Хітозан – це нерозчинні харчові волокна, тому не потрібно з’їдати за день більше 300 грамів грибів”, – радить експерт.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!