Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Лікар: для розігріву їжі в мікрохвильовці потрібно правильно вибирати посуд
За словами лікаря, їжу не можна розігрівати у мікрохвильовці, використовуючи пластикові ємності.
“Частіше використання пластикових тарілок є помилкою і може загрожувати розвитком раку”, – попередила в інтерв’ю лікар.
Пояснюючи, що для розігріву їжі в мікрохвильовці потрібно правильно вибирати посуд, медик порадила віддавати перевагу склу. Що стосується пластику, з нього в їжу при розігріванні проникають потенційно небезпечні хімічні сполуки.
Лікар зауважила, що постійне використання пластикового посуду чи інших ємностей для зігрівання їжі може сприяти виникненню «деяких видів онкологічних захворювань». Пластикова тара також не підходить для перекладання в неї приготованих і не остиглих залишків страв.
Ряд лікарів вважають, що пластиковий посуд не потрібно використовувати і для тривалого зберігання їжі, хай навіть охолодженої.
Джерело sutura.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!