Лікарка розповіла, які продукти не можна готувати у фользі
Часто для приготування деяких страв у духовці використовується фольга. Лікар-терапевт розповіла, чим небезпечний такий метод готування.
За словами медикині, оксидна плівка на харчовій фользі запобігає попаданню металу на продукти. Однак є низка продуктів, які можуть пошкодити її «захист». Так, не варто використовувати фольгу, якщо в рецепті передбачено використання оцтової або лимонної кислоти, або продуктів із кислотою.
Також лікарка розповіла, що не можна використовувати у готуванні технічну фольгу. Її покривають герметиком або іншими речовинами, які не призначені для вживання.
Джерело
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!