Рецептів мороженого з йогуртів можна знайти масу і на будь-який смак. Проте є такі, які не вимагають витрат часу і фінансів.

Вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

• Полуничний йогурт – 450 грам
• Консервовані персики в сиропі – 400 грам
• Натуральний йогурт – 1 літр
• Рідкий мед – 8 столових ложок
• Сік лайма – 1 штука
• Білий шоколад – 25 грам
• Полуниця для прикраси – за смаком

Щоб приготувати морожене, потрібно використовувати форму для приготування кексів, що вистилають зсередини харчовою плівкою, так, щоб краї звисали з бортів. Викладіть у форму полуничний йогурт і залиште на 30 хвилин у морозильній камері.

У кухонний комбайн покладіть персики (сироп не можна), туди залийте 400 г натурального йогурту і додайте 3 ст. л. меду та сік лайма. Все подрібнити до однорідної маси, поверх якої вилити клубничний йогурт і поставити на заморожування ще на 2 години.

Поки суміш застигає, у мисці змішати залишився натуральний йогурт з медом і вилити третьою кулею у форму. Поставте заморожуватися на 2-3 години. За 20 хвилин перед подачею на стіл дістаньте морожене, і обережно перевернувши форму на тарілку, зніміть її і видаліть плівку.

Білий шоколад треба розтопити на водяній лазні та полити морожене зверху. Останній штрих – прикраса десерту свіжою полуницею.