Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Максимум користі від вітамінів: які продукти краще їсти сирими
Багато продуктів втрачають витамини та поживні речовини при приготуванні. Для максимальної користі їх рекомендує їсти сирими.
Буряк
Цей овоч багатий клітковиною та витаминами. Вживання його в їжу у сирому вигляді допоможе зміцнити імунну систему, підвищити витривалість, нормалізувати тиск і навіть знизити ризик раку. При приготуванні буряку руйнується близько 25% фолієвої кислоти.
Лук
Згідно з дослідженням Корнельського університету, сирий лук містить сполуки сірки та антиоксиданти, які важко знайти у будь-якому іншому продукті. Тому коли ви обідаєте та вечеряєте, додайте лук до салату.
Кокосовий горіх
Він дуже поживний завдяки вмісту клітковини, білків, вуглеводів, вітамінів та мінералів. Крім того, кокос – це натуральна їжа, багата на електроліти. Випити кокосову воду – це найпростіший спосіб втамувати жажду та отримати заряд корисних речовин.
Броколі
Ця капуста багата витаминами, клітковиною, білком, залізом, магнієм, кальцієм, селеном. Найкраще її їсти сирою. Згідно з дослідженням, опублікованим у журналі сільськогосподарської та харчової хімії, люди, які їдять сиру броколі, отримують більше корисних речовин, ніж ті, хто є її приготовленою.
Помідори
Джерело useti.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!