Куркума є однією з найпопулярніших спецій у всьому світі і володіє надзвичайними кулінарними та лікувальними властивостями. Вона використовується в аюрведичній, індійській та китайській медицині протягом тривалого періоду години. Ця пряність має унікальний аромат і темно-жовтий колір, інформує sutura.org.ua

Люди використовували її як потужний природний засіб для вирішення цілого ряду проблем зі здоров’ям, таких як проблеми з диханням, захворювання печінки, проблеми з шкірою, розтягнення м’язів, порізи та рани, а також проблеми з шлунком. Більше того, вона може бути дуже корисною проти проблем травлення, різних типів інфекцій, запалень, а також злоякісних опухолей.

Ось чому куркума така важлива для нашого здоров’я і благополуччя

Куркумін, активний інгредієнт у куркумі, володіє протизапальними, антиоксидантними та антимікробними властивостями, які роблять його ідеальним природним рішенням для мікробів, гастритів, виразкової хвороби шлунка.

Дослідження показують, що ця життєво важлива речовина здійснює позитивний вплив на ДНК, виживаність клітин та на молекули запалення. Він також здатний знижувати симптоми остеоартриту; це може бути досягнуто шляхом прийому 200 мг куркуми на щоденній основі.

Турмерон – ще один інгредієнт у куркумі, і він відомий як біоактивний елемент, який має здатність покращувати функцію мозку та лікувати хворобу Альцгеймера, відновлюючи клітини у мозку.

Як зробити природний антибіотик з куркумою

Потрібно:

-1 ст. л. куркумі

-100 г органічного меду

Приготування:

Помістіть інгредієнти у скляну банку та добре перемішайте.

Якщо у вас грип, приймайте по пів-ложки антибіотика щороку. На наступний день візьміть ту саму дозу, але кожні 2 години. На третій день приймайте ту саму дозу тричі на день. Перед тим, як проковтнути суміш, переконайтеся, що ви розплавили її в роті. Не стесняйтесь додавати її в каждодневную чашку чаю чи молока.