Медики назвали овочі, які підвищують ризик розвитку хвороби Альцгеймера
Хвороба Альцгеймера вважається важким віковим захворюванням. Медики назвали овочі, включаючи огірки, які підвищують ризик розвитку цієї недуги, що вражає чоловіків та жінок у літньому віку.
Фахівці довели, що помідори, сладкий перець та огірки містять речовини, що провокують ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Наявні в них лектини активізують процес, що викликає здивування, оскільки перешкоджає коректному засвоєнню мікроелементів і витаминів, дуже потрібних організму людини.
Даний процес викликає глибокі патології, у тому числі порушення цілісності клітин головного мозку. Медики зафіксували наявність певної зв’язку між вживанням даних овочів та здійсненням мозку когнітивних функцій. Максимальну кількість цих речовин виявили у помідорах, перці та огірках, водночас їх виявили у злакових культурах та сої.
Лектини також входять до складу молочних продуктів. При їх частому вживанні клітини головного мозку поступово руйнуються, що призводить до поступового та необігового ослаблення розумових здібностей.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!