Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Медики вважають ці продукти необхідними для вживання у нашому раціоні
Ці продукти – неоцінена допомога організму. Краще купити хай трохи більш дорогі, але якісні та корисні продукти, ніж харчуватися напівфабрикатами та витрачати гроші на ліки, інформує sutura.org.ua
Абрикос
До складу абрикосів входитиме бета-каротин, який не дає вільним радикалам руйнувати внутрішні структури організму.
Авокадо
Олеїнова кислота, ненасичені жири, що входять до складу фрукта, знижують рівень холестерину та збільшують кількість ліпопротеїнів високої щільності.
Малина
Малина багата кислотою еладжик, яка допомагає зупинити ріст ракових клітин. Ягоди також містять витамин С.
Манго
Плід манго середніх розмірів містить приблизно 57 мг витамину С, що становить необхідну денну норму споживання людиною. Цей антиоксидант допомагає запобігти артритам і сприяє загоєнню ран і зміцнює імунну систему.
Мускусна диня
Вітамін С і бета-каротин, що містяться у дині – два дуже сильні антиоксиданти, які допомагають захистити клітини організму від вреду, пов’язаного з підвищеною активністю вільних радикалів.
Журавлинний сік
Допомагає боротися з інфекціями, які локалізуються у січовому міхурі, перешкоджаючи зростанню бактерий. Чашка журавлинного соку містить лише 144 калорії. Сік і різноманітні напої з клюкви є сильним сечогінним засобом.
Томат
Один з найсильніших каротиноїдів Лікопен, що міститься у томатах. Він діє як антиоксидант. Дослідження показують, що помідори зменшують ризик захворювань січового міхура, шлунка, а також знижують вірогідність розвитку раку товстої кишки на 50%, якщо вживати томат щодня.
Ізюм
Ці маленькі жемчужини – головний джерело заліза, що допомагає переносити кисень до тканин.
Інжир
Інжир є гарним джерелом калію та вуглеводів, також він містить витамин B6, який відповідає за виробництво серотоніну – «гормону задоволення».
Лимон
Містить у собі лімонен і витамин C, які допомагають запобігти раку. У лимоні дуже мало калорій, немає жирів та вуглеводів.
Лук
У цибулі достатньо міститься кверцетину, який є найсильнішим флавоноїдом. Дослідження показують, що лук зменшує ймовірність розвитку раку.
Артишоки
Ці незвичайні на перший погляд, овочі містять чималу кількість силімарину – антиоксиданту, який знижує ризик захворювання на рак шкіри, плюс до цього клітковина контролює рівень холестерину в крові.
Пшеничний зародок
Столова ложка приблизно містить 7% щодня необхідної кількості магнію, який запобігає появі м’язових спазмів. Пшениця також є добрим джерелом витамину Е.
Сочевиця
Сочевиця (містити ізофлавоні (Isoflavones)) – вміє «придушувати» злоякісні клітини і містить клітковину, покращує роботу всього організму.
Ракоподібні (молюски, мідії)
Вітамін B12, що міститься у цих морепродуктах, підтримує функції нервів та розумові здібності, плюс – у цих продуктах міститься залізо, магній та калій необхідні для нашого організму.
Будьте здорові!
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!