Найнебезпечніші продукти ГМО: вчені склали список

Головна / unsorted / Найнебезпечніші продукти ГМО: вчені склали список

Вчені склали список ГМО-продуктів, які можуть стати причиною серйозних проблем зі здоров’ям.

Дослідники зазначають, що до раціону не варто включати картопля з ГМО, адже в деяких видах міститься ген скорпіону, що дозволяє захистити коренеплід від колорадського жука.

На ринку та в магазинах продається значна кількість помідорів, які теж відносяться до числа генетично модифікованих. Вони виглядають привабливо, мають майже однаковий розмір, але не мають томатного смаку.

Рослинну олію зазвичай виробляють з кукурудзи, соняшника, сої, льону, а дані продукти часто піддаються ГМО. Рис стикається з таким впливом на підвищення врожайності.

Серед яблук також часто зустрічається ГМО, а їх відмінність у надзвичайно тривалому терміні придатності. У клубниці можна знайти ген полярної камбалі, що робить її стійкою до морозів.

Соєві боби після генетичної модифікації можуть провокувати проблеми із підшлунковою. Загрозу становить ГМО кукурудза, якщо вживати її часто, можливі збої в роботі печінки, нірок та серця.

Виробники ковбасних виробів нерідко навіть не приховують, що продають ГМО продукт.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!