Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Напій, що знижує ризик захворювання на хворобу Паркінсона
Португальські вчені з університету міста Порту дійшов висновку, що споживання двох-трьох чашок кави на день знижує ризик виникнення хвороби Паркінсона,
Як стверджують вчені, регулярне вживання підбадьорливого напою зменшує шанси на розвиток цієї недуги на 25% у чоловіків. У жінок ризик виникнення паркінсонізмів знижується на 14%.
Проте, як зазначив Кейран Брін, директор благодійного фонду з вивчення хвороби Паркінсона у Великій Британії, людям не слід починати споживати кофе в надії запобігти розвитку захворювання. Разом з тим дослідження, що проводяться в цьому напрямку, дозволяють вченим зробити припущення, що кава або препарат, подібний до кофеїну, можуть захистити від цієї недуги.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!