Назв продукт, який скорочує ризик розвитку раку товстої кишки
Вчені назвали продукт, вживання якого на регулярній основі дозволить скоротити ризик розвитку раку товстої кишки. Висновки робилися дослідниками за підсумками роботи, що залучала понад 476 тисяч осіб.
Нагляди та аналізи тривали протягом 15 років. Зокрема, вчені фіксували харчові звички добровольців, зіставляючи їх з тим, який ефект вони надають на здоров’я.
За цей відрізок години у більш ніж 6,2 тисяч громадян розвинувся рак товстої кишки.
Встановлено і що вживання риби хоча б тричі на тиждень дозволяє скоротити ризик колоректального раку на 12% якщо порівнювати з тими, хто включав зазначений продукт у свій раціон не частіше ніж раз на сім днів.
Дієтологи радять налягати на жирні види риби, до яких належать лосось та тунець. Вони містять низку корисних для організму кислот, необхідних для коректних метаболічних процесів та нормального функціонування мозку.
Джерело glamour.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!