Кокосове масло – це “чистий яд”. Про це заявила директор Інституту профілактики та епідеміології онкологічних захворювань Фрайбурзького університету та професор Гарварду Карін Міхелс.

Під час лекції у Фрайбурзі професор розповіла про шкоду, що може нанести кокосове масло, якщо його вживати в їжу. Вона заявила, що воно є “одним із найгірших продуктів, які тільки можна з’їсти”, передає sutura.org.ua

Вона підкреслила, що кокосова олія більш ніж на 80% складається з насичених жирів – це вдвічі більше, ніж свиняче сало і на 60% більше, ніж яловичий жир. Вона зазначила, що олія кокосу підвищує вміст “поганого холестерину”. Його надлишок збільшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Зазначимо, що раніше австралійські вчені назвали кокос суперпродуктом.