Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Названі ідеальні продукти для зниження цукру в крові та захисту серця
Підвищений рівень цукру в крові асоціюється з розвитком діабету та хвороб серця, оскільки згубно впливає на стан кров’яних сосудів, – але зернобобові продукти можуть стати ідеальним доступним засобом вирішення даної проблеми. Думку про це висловили вчені з Університету Ґуелфа (Канада).
Надлишок цукру в крові сприяє запаленню судинної тканини, що ушкоджує артерії, внаслідок чого зростають ризики розвитку гіпертонії, серцевих нападів, інсульту. Боротися з порушенням ефективно допомагають зернобобові продукти: квасоля, сухий горох, нут, сочевиця, бобі.
Канадські дослідники заявили, що як у спостережних, так і в експериментальних дослідженнях споживання зернобобових покращило у дорослих людей (здорових та хворих на діабет) параметри ліпідного профілю крові, контролю рівня цукру в крові та артеріального тиску. Рівень холестерину та цукру в крові, а також артеріальний тиск – це три основні змінні фактори ризику серцево-судинних захворювань.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!