Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Названі найнебезпечніші алкогольні напої
Однак деякі алкогольні напитки в особливості підвищують ризик похмілля. За словами експерта Йоко Іного, найкраще пити горілку. В цілому порада проста: вибирайте чисті напої на кшталт джину, текілі, саке. І не змішуйте алкоголь із сладкими неалкогольними напитками, адже сахар сприяє похміллю, передає sutura.org.ua
А вісь пиво часто викликає проблеми. Причому, темне пиво більшою мірою. Є закономірність: темних напоїв взагалі варто уникати. Наприклад, червоне вино гірше за біле. Це ж відноситься до темних напоїв на кшталт віскі. До речі, дешеве вино в принципі підвищує ризик похмілля.
Шампанське абсорбується швидше за інші напої через вуглекислий газ (бульбашок). Згідно зі статистикою, дві третини людей швидше напиваються саме після газованих алкогольних напоїв. Підсумок – сильніше похмілля. Тут важливо більше пити води, щоб уникнути зневоднення (саме до цього веде спиртне).
До і після вживання спиртного також рекомендується пити кокосову воду, адже в ній багато калію та електролітів. Після розпиття спиртних напоїв слід поїсти, щоб знизити концентрацію алкоголю, але не жирні та солодкі страви. Робіть вибір на користь куркуми, буряків, брокколі, капусти калі, ягід, чесноку та страв з лимоном. В цілому боротися з похміллям допомагають витамини B, C, магній чи калій.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!