Названі продукти, які не можна їсти після 30 років
30-річний рубіж для організму – це своєрідний рубікон, подолавши який з раціону необхідно виключити деякі продукти. Це пов’язано з тим, що обмін речовин починає сповільнюватися і організм не здатний настільки ефективно справлятися зі шкідливими компонентами, які не створювали великих загроз у 20-річному віку.
Дієтологи рекомендують повністю виключити з раціону продукти з пестицидами. Перші 30 років організм ще здатний протистояти токсинам, які потрапляють у тіло людини разом із їжею. Але поступово захисні функції знижуються. Після трьох десятків років пестициди починають посилено впливати на метаболізм та гормональний фон. Особливу опасность несуть овочі та фрукти, вирощені і використанням хімічних реагентів.
Також фахівці застерігають від вживання білого хліба та іншої випічки з білої муки. У процесі перетравлення ці продукти швидко перетворюються на сахар. Надлишки цукру провокують викид колагену, який руйнує білок еластин, що робить шкіру пружною та гладкою.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!