Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5

Названі відмінності в користі червоних, зелених та жовтих яблук

Головна / unsorted / Названі відмінності в користі червоних, зелених та жовтих яблук

0 / 5. 0

Червоні, зелені або жовті яблука часто вибирають, виходячи зі смакових уподобань. За словами фахівців, колір шкірки також говорити про ті чи інші корисні властивості фрукта.

Так, у шкірці червоних яблук особливо багато витамину С, а також антиоксидантів, які нейтралізують канцерогенні речовини. Крім того, відповідальні за червоний колір антоціані зберігають здоров’я судин. Вони пов’язують вільні радикалі, що утворюються в результаті окисного стресу і викликають передчасне старіння клітин.

Зелені яблука, у свою чергу, вважаються гіпоалергенними, зауважили експерти. Крім того, хлорофіл у них зміцнює імунітет, пригнічує розмноження бактерий, знімає запалення, покращує травлення, а також виводить токсині з організму. При цьому думка, що у зеленому фрукті більше заліза, помилково.

Для тих, у кого є проблеми з печінкою та жовчним міхуром, найбільш корисні жовті яблука. Ще вони благотворно впливають на імунітет, продуктивну функцію, серце та печінку. Це пов’язано з каротином, який міститься у цьому фрукті.

Джерело medicalanswers.com.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!