SUTURA

Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Названі відмінності в користі червоних, зелених та жовтих яблук

Червоні, зелені або жовті яблука часто вибирають, виходячи зі смакових уподобань. За словами фахівців, колір шкірки також говорити про ті чи інші корисні властивості фрукта.

Так, у шкірці червоних яблук особливо багато витамину С, а також антиоксидантів, які нейтралізують канцерогенні речовини. Крім того, відповідальні за червоний колір антоціані зберігають здоров’я судин. Вони пов’язують вільні радикалі, що утворюються в результаті окисного стресу і викликають передчасне старіння клітин.

Зелені яблука, у свою чергу, вважаються гіпоалергенними, зауважили експерти. Крім того, хлорофіл у них зміцнює імунітет, пригнічує розмноження бактерий, знімає запалення, покращує травлення, а також виводить токсині з організму. При цьому думка, що у зеленому фрукті більше заліза, помилково.

Для тих, у кого є проблеми з печінкою та жовчним міхуром, найбільш корисні жовті яблука. Ще вони благотворно впливають на імунітет, продуктивну функцію, серце та печінку. Це пов’язано з каротином, який міститься у цьому фрукті.

Джерело medicalanswers.com.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!