Названо 5 корисних продуктів, які можуть покращити зір
На погіршення зору може впливати безліч факторів, включаючи хронічні захворювання, генетику та вікові зміни. Однак у деяких випадках запобігти цьому можна за допомогою певних продуктів харчування.
Апельсиновий сік
Апельсиновий сік без домішок містить пігменти каротиноїдних рослин. Вони пригнічують запальні процеси у клітинах організму, розповіла дієтолог Міа Сін. Це, у свою чергу, сприяє зниженню ризику вікової дегенерації жовтого пятна.
Червоний перець
Насіння гарбуза
Сардіна
Солодка картопля
Солодка картопля містить бета-каротин, який організм перетворює на витамин А. Він, у свою чергу, допомагає запобігти сухості очей. За даними Американської академії офтальмології, без витамина А очі не можуть виробляти достатньо вологи та пігментів, необхідних для правильного функціонування сітківки, що може призвести до курячої сліпоти.
Джерело dailynews.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!