У грушах містяться речовини, що надають потужну дію щодо білих кров’яних клітин, через що людина рідше хворіє, інформує sutura.org.ua

За словами наукових експертів, груші сприяють похудненню: у них міститься безліч волокон, переварювання яких вимушено продовжується, зберігаючи тим самим відчуття ситості протягом тривалої години. Саме за рахунок високого рівня волокон ці фрукти покращують стан крові та зміцнюють сердечний м’яз – завдяки їх дії зменшується концентрація холестерину в крові, організм активніше звільняється від жовчних кислот.

“Груші з-за високого вмісту в них пектину, позитивно впливають на виведення з організму продуктів відходів, допомагаючи тим самим ныркам і печінці. “, – пояснили фахівці.

Крім цього груші містять велику кількість витамину C, який є потужним антиоксидантом, який підсилює дію білих кров’яних клітин. Любителів груш відрізняє міцний імунітет. Також, завдяки великій кількості витамину С у грушах, їх вживання активує вироблення колагену – структурного білка, важливого для здоров’я суглобів та молодості шкіри. За словами медиків, груші ефективні при боротьбі з болем від артриту.