Названо помилку при варенні картоплі, яку допускають всі
З незапам’ятних годин людей навчилися вирощувати картопля. З того часу з’явилася велика кількість рецептів із застосуванням цього овощу.
Однак люди досі не знають, як правильно відварити картопля. Більшість українців вважають за краще заливати бульби водою та доводити до кипіння.
Однак слід кидати картопля вже в киплячу воду, щоб вона зберігала всі корисні елементи. При тривалому варінні вода поглинає та виварює всі речовини з бульб.
Дієтологи радять варити картоплю порізавши її на невеликі кусочки, якщо вона призначена для створення пюре. У такому випадку їй буде потрібно менше години на приготування.
woman24.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!