Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Названо продукт, який підвищує ризик діабету
Вчені з Австралії, Китаю та Катару з’ясували, який повсякденний продукт здатний спровокувати збільшення ризику розвитку діабету.
У ході спільної роботи, наукові діячі вивчили раціон близько дев’яти тисяч жителів Китаю, які страждають на діабет. Як виявилося, ймовірність розвитку захворювання істотно збільшувалася у тих випадках, коли доброволець наважувався краще вживати в їжу більше одного яйця за сутки.
Вчені відзначили, що найбільша залежність захворювання від вживання цього продукту спостерігається серед жінок.
Серед ймовірних причин такого ефекту звичайних яєць, вчені вважають найправдоподібнішим високий вміст холестерину в продукті.
Джерело zhenskiy.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!