SUTURA

Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Названо продукти, що провокують рак кишечника

Лікарі перерахували продукти, вживання яких підвищує ймовірність виникнення раку кишечника.

За словами фахівців, найбільш небезпечні у цьому випадку продукти є ковбасними виробами. Фактором ризику виступають інші види обробленого м’яса, наприклад, консерви.

Експерти позначили, що для заповнення запасів білка в організмі досить вживати близько півкілограма м’яса протягом тижня. Крім того, вони нагадали, що відмінними джерелами цього важливого елементу виступають яйця, тофу та бобові культури.

Крім того, медики порекомендували вживати якомога більше їжі, в якій відзначається велика кількість клітковини та дотримуватися пітного режиму.

Джерело elegantwoman.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!