Названо жирний продукт, який захищає від хвороб печінки та серця

Головна / unsorted / Названо жирний продукт, який захищає від хвороб печінки та серця

Будучи жирним продуктом, сир рекомендується вченими для продовження життя, захисту від хвороб печінки та серцево-судинної системи.

Захист від раку печінки. Помірне споживання сиру знижує ризик деяких небезпечних захворювань і збільшує тривалість життя, про це пише видання Express, посилаючись на дослідження вчених Техаського університету Ей-енд-ем. Ці фахівці виявили, що витримані сири, включаючи чеддер, брі, пармезан, – захищають від хвороб печінки і можуть допомогти запобігти раку органу.

Продовження життя. Сир при правильному споживанні захищає від хвороб серця та судин. Завдяки даній особливості жирний продукт може сприяти продовженню життя. Дослідження за участю 800 жителів Італії показало: люди з більш високим вмістом сирного інгредієнта спермідину в раціоні харчування, відрізняються показниками нижчого кров’яного тиску. Також у них нижчий ризик серцевої недостатності, інших серцево-судинних порушень.

“Щоденна порція сиру розміром із сірникову коробку знижує ймовірність серцевих захворювань на 14 відсотків”, – резюмували дослідники.

В іншому дослідженні, проведеному фахівцями Університетського коледжу Дубліна, було проаналізовано вплив сиру на рівень холестерину. Автори проекту прийшли до висновку, що любителі сиру не мають більш високого рівня холестерину, ніж ті, хто до нього байдужий.

Китайськими вченими з Університету Сучжоу також був зроблений висновок, що витамини, мінерали і білки, що містяться в сирі, можуть захищати від серцево-судинних захворювань. Вони констатували: хоча це і жирний продукт, високий рівень кальцію в ньому сприяє тому, що організм засвоює менше жиру.

Дослідники порекомендували вживати сир у кількості близько півтори унції (40 грамів) на день.

Джерело glamour.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!