Нутриціолог розповіла про продукти, що продовжують молодість
Ягоди, броколі, зелений чай входять до числа продуктів, які продовжують молодість та позитивно впливають на роботу внутрішніх органів. Про це розповіла фітнес-дієтолог та нутриціолог.
Серед продуктів, які продовжують молодість нутриціолог виділила ягоди, конкретно лохіну, що володіє властивістю покращувати роботу мозку, підтримувати здорову мікробіоту кишечника, знижувати підвищений холестерин, стимулювати обмінні процеси. Також продукт, за словами нутриціолога, містить високоактивні антиоксиданти, які є засобом профілактики онкологічних захворювань.
Броколі експерт теж зарахувала до продуктів, що допомагають організму довго залишатися у формі, властивій молодості. Нутриціолог пояснила, що споживання овочів сприяє детоксикації організму, забезпечує його найважливішими мінералами – кальцієм, калієм, фосфором, магнієм. Їсти броколі фахівчиня рекомендує не рідше трьох-чотирьох разів на тиждень.
Допомагає відсунути настання старіння та якісний зелений чай – напій, на думку нутриціології, можна вживати до одного літра щодня. Це дуже добрий спосіб забезпечити організм антиоксидантами, знизити свій ризик інсульту, зауважила нутріциолог.
Також, додала вона, молодість організму ефективно продовжує жирна риба, багата омега-3 жирними кислотами: сьомга, тунець, оселедець, скумбрія. Жирні кислоти мають здатність пригнічувати запальні реакції, що допомагає запобігти розвитку раку, хвороб серцево-судинної системи.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!