Напій про який ми сьогодні поговоримо дуже корисний, оскільки містить червонокачанну капусту, яка містить антоциди, які дуже корисні для організму. Також капуста містить величезну кількість вітамінів і мінералів, інформує sutura.org.ua

Користь червонокачанної капусти

Знижує тиск, зміцнює судини та робить їх більш еластичними.

Сік капусти виводить з організму токсині, очищає печінку.

Фітонциди, що містяться у червоній капусті, відомі своєю здатністю боротися з туберкульозною паличкою.

Регулярне вживання капустяного соку вдвічі знижує ризик захворювання на рак грудей.

Листя капусти у вигляді компрессів здатні загоювати рани, опіки, знімають головний біль.

Зміцнює нігті.

Прискорює метаболізм і нормалізує процес травлення.

Як приготувати напій

Інгредієнти

300 г червоної капусти

1 зелене яблуко

горсть свіжого базиліка

горсть свіжої м’яти

Приготування

Усі інгредієнти нарізаємо крупно та збиваємо у блендері до рідкої маси. Вживайте 2 рази на день по склянці до їди.