Якщо печінка переобтяжена чи погано працює, ми відразу ж це відчуваємо. Слабкість, нестача енергії, запаморочення, тошнота, біль у правому підребер’ї, проблеми з травленням та шкірний висип – все це ознаки того, що з печінкою непорядок, інформує sutura.org.ua

Очищення печінки у домашніх умовах можливе завдяки простому рецепту м’ятно-лимонного напою! Абсолютно безпечний засіб, який відразу покращує стан організму, допомагаючи вивести з печінки токсині. До того ж напій має тонкий аромат та освіжаючий смак!

М’ятний напій

  • Інгредієнти: горстя свіжого листя м’яті
  • сік 1 лимона
  • сік 1 апельсину
  • 1 л води
  • 3 ст. л. меду

Приготування

1. Вилий воду у глибоку металеву миску та нагрівай на плиті. 2. Додайте промийте листя м’яти у воду і проваріть їх на слабкому вогні протягом 5 хвилин. 3. Зніми воду з вогню і дай їй охолонути до кімнатної температури. 4. Додай у воду сік 1 лимона, сік 1 апельсина та мед, все добре перемішай. 5. Проціди напій через ситечко. Цілющий засіб готовий до вживання!

Цей смачний напій допомагає при будь-яких отруєннях, добре впливає на шлунково-кишковий тракт. Прекрасно угамовує жажду у спеку! Досить приймати 1 склянку такого м’ятного напою на день, щоб запустити очисні процеси в печінки.