Виявляється, що насіння арбузу містять дієтичне волокно, необхідне для нормальної функції травного тракту. Під час поїдання кавуну більшість людей викидають насіння. Але, щоб скористатися всіма цілющими властивостями, насіння повинні подрібнити і спекти, передає sutura.org.ua

Насіння кавуна містять дієтичне волокно, необхідне для нормальної роботи травного тракту, допомагають у разі кишкових паразитів, а також для лікування пацієнтів, які страждають на жовтяницю і запалення в організмі.

Насіння кавуна містить речовину цитрулін, яка діє як антиоксидант, сприяє розширенню кровеносних сосудів і чинить благотворний вплив при атеросклерозі, гіпертонії, стенокардії та еректильній дисфункції у чоловіків.

Насіння кавуна – здоровий інгредієнт, який особливо корисний для лікування нірок та сечовивідних шляхів. Використовуючи чай зі свіжого насіння арбузу, ви удалите каміння і пісок у почках.

Ось цей чарівний рецепт:

Подрібнити насіння кавуну і варити протягом 15 хвилин у двох літрах води. Цей засіб має бути порівну розподілів і випиватися протягом двох днів, на третій день зробіть перерву. Таким чином, процес триває протягом декількох тижнів з однаковими інтервалами – два дні використання з одноденним перервом.

Експерти радять готувати його протягом літа і потім накопичувати достатню кількість насіння для інших сезонів теж, коли арбузи бувають недоступні.

Насіння арбузу рекомендується для зміцнення серцевої та м’язової структури організму. Також вони покращують пам’ять та концентрацію.

Відмінне джерело магнію, залізу, витамину А, В, С, антиоксидантів, кальцію, марганцю, ніацину та напівнасичених жирів.