Ось що відбувається з вашим організмом, якщо ви будете їсти червоний лук щодня

Головна / unsorted / Ось що відбувається з вашим організмом, якщо ви будете їсти червоний лук щодня

Це мегакорисний продукт!

Лук наповнений витамином С, сірчаними сполуками, флавоноїдами та іншими фітохімікатами, які мають потужні цілющі властивості.

Деякі навіть кажуть, що якщо їсти лук щодня, то ви зможете забути про походи до лікаря. Одним з основних компонентів у луку є флавоноїдний кверцетин.

Цей флавоноїд вважається сильним антиоксидантом і здатний захищати клітини від раку.

Абдулмонем Мурайян (Abdulmonem Murayyan) з Університету Гвельфів в Онтаріо, Канада, протестував, як і наскільки результативно червоний лук може вбивати ракові клітини.

«Цибуля активує сигнальні шляхи, які змушують ракові клітини провадити самогубство. Крім того, вона заважає комунікації ракових клітин і тим самим пригнічує їхній ріст», — пояснив Мурайян.

Червоний лук слід часто їсти, бо вона:

Покращує здоров’я серця

Червоний лук містить флавоноїди, які сприяють здоров’ю серця. З’єднання сірки зменшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Тіосульфінати в ній діють як розчинники природної крові, що допомагає знизити ризик розвитку інсульту.

Стимулює імунну систему

Червоний лук містить поживні речовини, які сприяють здоров’ю та зміцненню імунної системи.

Алліцин є антиоксидантним з’єднанням, яке є ефективним у знищенні патогенних мікроорганізмів, що викликають ослаблення імунітету. Він бореться із грибками, бактеріями та вирусами.

Має детоксикаційні властивості

Рослина може стимулювати детоксикацію організму. Причина полягає в антиоксидантах, що містяться у червоній цибулі.

Вони допомагають підвищити активність двох сильнодіючих сполук: глутатіону та супероксиддисмутази, які допомагають удалити токсини з організму.

Запобігає виразкам

Вживання цибулі може запобігти появі язв желудка шляхом видалення вільних радикалів і запобігання зростанню Heliobacter pylor (H-pylori) — віразкового мікроорганізму.

Покращує здоров’я ротової порожнини

Лук часто використовується для запобігання карієсу та інфекцій ротової порожнини. Її природні антибактеріальні властивості уб’ють будь-які мікроби в роті і горлі.

Допомагає позбутися від мокротиння

Сира лук, змішана з медом та коричневим сахаром, залишена на ніч, утворює потужний сироп. Через 24 години видалити лук, і ви отримаєте сильний сироп від кашлю, який допоможе зменшити мокротиння.

Зупиняє кровотечу

Відріжте шматочок сирої цибулі і поставте прямо під ніс — їдкі випари допоможуть згустити кров. І, таким чином, кровотеча зупинитиметься.

Позбавляє від вушної сірки

Буває так, що у вусі твердне сірка — це неприємно, і доводиться звертатися до лікаря, щоб удалити пробку, що утворилася. Вирішити проблему можна за допомогою червоної цибулі: її змішують 4:1 зі спиртом (горілкою), і закапують у вухо по 2 краплі 2 рази на день.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!