Навіть невелика кількість змаженої їжі підвищує ризик інфарктів
Дослідження показало, що вживання змаженої їжі збільшує ризик серйозних захворювань серця та судин. Причому для цього достатньо вживати подібні страви…
Дослідження показало, що вживання змаженої їжі збільшує ризик серйозних захворювань серця та судин. Причому для цього достатньо вживати подібні страви…
Щорічно мільйони українців, дорослих та дітей, хворіють на застуду та страждають від алергії. Причому більше половини людей із алергією не…
Незважаючи на свою відносну молодість, валеологія розвивається досить динамічно, постійно збагачуючись новими знаннями та методиками. Перебуваючи на стику багатьох наук,…
Дослідники Університету Макмайстра розробили нову форму лабораторного м’яса, використовуючи метод, який буде пропонувати альтернативу традиційному м’ясу тварин з більшою схожістю…
Вживаючи часник щодня, ви приносите здоров’ю відразу багато користі, захисту від серця до підтримки мозку. Чому вчені радять регулярно їсти…
При різних хворобах тіло людини починає виділяти запахи, які цілком уловимо нашим недосконалим нюхом, каже лікарка з Німеччини Астрід Ердтманн….
Насіння тмина знаходили в єгипетських пірамідах, однак точний джерело його походження досі не відоме. Тмин вважається дуже давньою спецією, що…
Схуднути можна і без спеціальних виснажливих дієт. Про це розповіли фахівці, які представляють Національну службу охорони здоров’я Великобританії. За словами…
Чим гірша якість сну у жінок і чим менше вони сплять, тим більше у їх раціоні доданого цукру, насичених жирів…
Фахівці розкрили корисні властивості прянощі, відомої протягом довгих століть. Її отримують з квітів особливого різновиду крокуса, який найчастіше вирощують в…
Чим більше сахару додано до нашого раціону, тим менше у ньому вітамінів та мінералів, показують результати шведського дослідження, опубліковані в…
Чарівну таблетку від безсмертя ще не винайшли. Однак продовженню активної та здорової життя лікарі приділяють багато уваги. Вони розповіли про…