Не сортовані

Навіть невелика кількість змаженої їжі підвищує ризик інфарктів

Дослідження показало, що вживання змаженої їжі збільшує ризик серйозних захворювань серця та судин. Причому для цього достатньо вживати подібні страви…

У Канаді виростили нову форму лабораторного м’яса

Дослідники Університету Макмайстра розробили нову форму лабораторного м’яса, використовуючи метод, який буде пропонувати альтернативу традиційному м’ясу тварин з більшою схожістю…

Вчені розповіли, чому чеснок має бути частиною вашого щоденного рациону

Вживаючи часник щодня, ви приносите здоров’ю відразу багато користі, захисту від серця до підтримки мозку. Чому вчені радять регулярно їсти…

7 властивостей тмину, які будуть корисні для профілактики захворювань

Насіння тмина знаходили в єгипетських пірамідах, однак точний джерело його походження досі не відоме. Тмин вважається дуже давньою спецією, що…

Британські медики розкрили спосіб схуднення без спеціальних дієт

Схуднути можна і без спеціальних виснажливих дієт. Про це розповіли фахівці, які представляють Національну службу охорони здоров’я Великобританії. За словами…

Чай з популярною пряністю виявився ефективним від чотирьох недуг.

Фахівці розкрили корисні властивості прянощі, відомої протягом довгих століть. Її отримують з квітів особливого різновиду крокуса, який найчастіше вирощують в…

Вчені виявили, що нестача вітамінів і мінералів у раціоні людини пов’язана з надмірною кількістю вживаного цукру.

Чим більше сахару додано до нашого раціону, тим менше у ньому вітамінів та мінералів, показують результати шведського дослідження, опубліковані в…